6 SIRI BUKU CERITA BERSUKU KATA

TAHNIAH KEPADA SEMUA PEMBELI KOLEKSI BUKU CERITA PUAN ASHIKIN

Link kelas ZOOM akan datang 2 JULAI 2021..Klik link ini untuk kelas 2 JULAI

https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZMudeuppzMvHtELNRJ8MgGy9CANsHT8m93X

Koleksi buku cerita kanak-kanak bersuku kata ini pasti dapat membantu anak-anak mahir membaca di awal usia. Buku ini memaparkan cerita-cerita menarik yang sesuai dibaca oleh semua lapisan masyarakat. Setiap jalinan cerita menampilkan unsur-unsur pengajaran dan pembelajaran terbaik yang mampu memberikan impak positif kepada para pembaca.

Terdapat QR Code video panduan bercerita daripada penulis buku ini sendiri iaitu Puan Ashikin Hashim di setiap buku yang ada di dalam set ini. Bayangkan ibu bapa dapat meluangkan lebih masa dengan anak-anak melalui teknik penceritaan yang menarik sekaligus dapat mengeratkan hubungan antara kedua-duanya..

Setiap buku mempunyai jumlah muka surat yang berbeza & tajuk-tajuk buku cerita yang terdapat di dalam set ini ialah :

🍄 Anak Ayam & Dunia Luar (22 m/s)
🍄 Aufa Yang Keliru (19 m/s)
🍄 Nasi Lemak Datuk (22 m/s)
🍄 Mak Cik Rubi Yang Jujur (19 m/s)
🍄 Kucing & Itik Yang Berkawan Baik (21 m/s)
🍄 Pak Abu Si Pemburu (22 m/s)

Saiz : A5
Harga : RM49.00

Apa yang akan terjadi pada anak ayam apabila pertama kali menjejakkan kaki ke dunia luar?? Bagaimana pula perasaan ibu ayam apabila mengetahui tentang perkara ini??

Kalau korang nak tahu kisah penuh ANAK AYAM & DUNIA LUAR ni, korang kenalah dapatkan 6 SIRI BUKU CERITA BERSUKU KATA dari agent-agent Mommy Happy!

RAKAMAN KELAS TEACHER ASHIKIN SESI ZOOM PERTAMA

RAKAMAN KELAS TEACHER ASHIKIN SESI ZOOM

RAKAMAN KELAS TEACHER ASHIKIN SESI ZOOM

Kanak-kanak selalu berimaginasi tentang apa yang mereka ingin jadi pada masa akan datang. Selalunya apa yang mereka nampak, itulah yang mereka nak jadi kan?

Jom dapatkan 6 SIRI BUKU CERITA BERSUKU KATA dari agent berdaftar Mommy Happy & ikuti hari-hari bersama Aufa dalam mencari dirinya di dalam buku cerita AUFA YANG KELIRU

98UtIY

RAKAMAN KELAS TEACHER ASHIKIN SESI ZOOM